DWELL TIME

Dwell time staat voor de tijd die bezoekers gemiddeld doorbrengen (“rondhangen”) op je website. Deze factor is van belang voor SEO en dus is het bieden van interessante content belangrijker dan ooit. Wanneer een bezoeker namelijk langer op je website blijft (en meerdere pagina’s aanklikt) dan is dat voor Google een belangrijk signaal dat je website kwalitatief is. Door je lezer als het ware rond te leiden op je website door het plaatsen van interne verwijzingen, kan je de dwell time aanzienlijk verhogen.

TIP: Check je eigen website en zie waar je verbanden kan leggen tussen verschillende pagina’s. En plaats de nodige links om je website bezoekers te leiden van de ene naar de andere pagina. 

Even sparren hierover? Bel mij voor een afspraak: 0470 870 444

 

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.