Instagram opleiding

Instagram training op maat

We gaan in deze Instagram Opleiding voor ondernemers meteen met jouw Instagram bedrijfspagina aan de slag. We houden de theorie zo beperkt mogelijk en we passen meteen alles concreet toe. Breng zeker jouw gsm mee, indien nodig met lader. Je mag ook een tablet meebrengen, dat werkt voor bepaalde delen makkelijker.

Wat mag je verwachten?

  • Optimaliseer je bio
  • Creëer content die scoort
  • Vergroot je bereik
  • Plan om tijd te besparen
  • Meet om te verbeteren

 

Praktisch

WANNEER
Stel maar een datum voor..

WAAR
Dit is een incompany opleiding die plaatsvindt bij jou op kantoor.

PRIJS
299 € pp excl. BTW (incl. 3u opleiding en de syllabus)

Onze Instagram opleidingen:

 

Boek nu jouw Instagram training

“Karine is er in geslaagd om ons op een korte tijd inzichten bij te brengen waar we zelf mee aan de slag kunnen. De wisselwerking loopt vlot en to the point. Onze sector was voor haar nieuw maar dat is uiteindelijk geen probleem gebleken, integendeel. Op gebied van SEO en social media is zij heel sterk. Beter een paar uur advies betalen dan dagen verspillen met ingewikkelde cursussen en boeken!”

Serge Wielandts

Zaakvoerder, Volvo Van Kasteren

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.