LinkedIn opleiding

 LinkedIn training op maat

Deze LinkedIn opleiding op maat is een 1-op-1 training on the spot, d.w.z. dat we met jouw LinkedIn profiel en pagina gaan werken. We houden de theorie zo beperkt mogelijk en geven voorbeelden die specifiek voor jou bruikbaar zijn. Geen algemene theorie, maar een to-the-point opleiding die inspeelt op jouw business.

Tegen het einde van de training zijn jouw eigen LinkedIn profiel en je bedrijfspagina exemplarisch en zal je het zakelijke  gebruik van LinkedIn in de vingers hebben. Aangezien dit een 1-op-1 training is, kan je al je vragen afvuren. Jij bepaalt ook hoe snel we gaan, we gaan op jouw tempo. Maar daarmee bepaal je natuurlijk ook tot welk niveau we geraken. Wens je bijkomende uren opleiding te boeken, dat kan altijd, aan een uurtarief van 85€/u.

Voorzie een laptop of desktop want bepaalde functionaliteiten heb je niet op mobiele toestellen. Daarom raden we aan om een laptop of desktop te gebruiken om je LinkedIn te beheren.

Deze training kunnen we ook online geven via Zoom. Hiervoor heb je een laptop of desktop nodig met camera, microfoon en een goede internet verbinding. Deze opleiding duurt dan 4u i.p.v. 3u.

Wat mag je verwachten?

 • Optimalisatie van je eigen profiel
 • Optimalisatie van de bedrijfspagina
 • Zakelijke inhoud + bronnen
 • Vergroot je bereik
 • Planning 
 • Meten is weten

 

Praktisch

WANNEER
Stel maar een datum voor en als we nog vrij zijn, prikken we die meteen.

WAAR
De opleiding kan doorgaan bij jou of bij ons.

PRIJS
299 € excl. BTW (incl. 3u opleiding en de syllabus).

 

 

Ontdek nu wat LinkedIn kan betekenen voor jou!

Open LinkedIn training

Voor de open training bieden wij een “doe-cursus”. We beperken de theorie, maar zorgen wel dat we alle opportuniteiten uitleggen voor alle deelnemers. Je gaat ook alles meteen toepassen op je eigen LinkedIn pagina, want na elk stukje theorie voorzien we de implementatie ervan. Tegen het eind van de training zal je bijna alle leerstof toegepast hebben en zal je het zakelijke  gebruik van LinkedIn “a piece of cake” vinden. Je gaat naar huis met een concrete LinkedIn planning.

Wat mag je verwachten?

 • Optimalisatie van je eigen profiel + implementatie
 • Optimalisatie van de bedrijfspagina + toepassing
 • Zakelijke inhoud & bronnen + zoeken en instellen op jouw PC
 • Vergroot je bereik + oefeningen
 • Planning+ invulling
 • Meten is weten

Praktisch

We beperken de groep tot maximum 12 personen om je de kans te bieden om je vragen te stellen en toch zo persoonlijk mogelijk te werken. De opleiding gaat door vanaf 5 deelnemers.
(Momenteel beperken we de deelnemers tot 7 omwille van social distancing.)

Er worden 2 coffee breaks voorzien en een lunch.

WANNEER
Donderdag 24 september 2020, 9u-17u

WAAR
APEXPRO
Schorrelaan 2 bus 1
2660 Antwerpen

De vergaderzalen zijn covidproof gemaakt met voldoende afstand en plexiglas tussen de verschillende werkplekken. Zo hoeven we niet de ganse dag een mondmasker te dragen en kan je je volledig focussen op de cursus.)

PRIJS
249 € pp excl. BTW (incl. 8u opleiding, coffee breaks, lunch en de syllabus)
Early Bird tarief: 199 € pp excl.BTW tot 24/8

 

Ontdek nu wat LinkedIn kan betekenen voor jou!

“Karine is er in geslaagd om ons op een korte tijd inzichten bij te brengen waar we zelf mee aan de slag kunnen. De wisselwerking loopt vlot en to the point. Onze sector was voor haar nieuw maar dat is uiteindelijk geen probleem gebleken, integendeel. Op gebied van SEO en social media is zij heel sterk. Beter een paar uur advies betalen dan dagen verspillen met ingewikkelde cursussen en boeken!”

Serge Wielandts

Zaakvoerder, Volvo Van Kasteren

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.