Facebook opleiding voor ondernemers

Facebook training op maat

Onze Facebook opleiding voor ondernemers is een 1-op-1 training on the spot, d.w.z. dat we meteen met jouw Facebook pagina aan de slag gaan. Wij hebben ze op voorhand bekeken en geven jou onmiddellijk concreet advies dat jij kan toepassen. Geen “algemene principes” of standaard opleiding, enkel en alleen wat jij nodig hebt om beter te scoren met jouw facebook pagina Zo houden we de theorie beperkt en kunnen we veel optimalisatie advies geven op weinig tijd.
Aangezien dit een privé-training is, kan je honderd-uit vragen want wij zijn er helemaal alleen voor jou. Jij bepaalt ook hoe snel we gaan, we gaan op jouw tempo. Maar daarmee bepaal je natuurlijk ook tot welk niveau van expertise we geraken.

Wens je nadien graag verdere begeleiding om al dit nuttig advies te implementeren, om te sparren, om al je twijfels af te toetsen en al je vragen te stellen? Dan is de Costi-Light of Costi-Pro wat jij nodig hebt!

Voorzie voor deze opleiding een laptop of desktop. Aangezien de weergave van bepaalde functionaliteiten verschillend kan zijn op sommige computers raden we aan om die computer te gebruiken die je het meest gaat gebruiken voor jouw facebook beheer.

Deze training kunnen we ook online geven via Zoom. Hiervoor heb je een laptop of desktop nodig met camera, microfoon en geluid en een goede internet verbinding.

Wat mag je verwachten?

  • Optimaliseer je bedrijfspagina
  • Creëer content die scoort
  • Vergroot je bereik
  • Plan om tijd te besparen
  • Meet om nog beter te doen

Praktisch

WANNEER
Stel maar een datum voor en als we nog vrij zijn, prikken we die meteen.

WAAR
De opleiding kan doorgaan bij jou of bij ons.

PRIJS
299 € excl. BTW (incl. 3u opleiding)

 

 

Boek nu jouw Facebook training op maat

Open Facebook training

Voor de open training bieden wij een “doe-cursus”. We beperken de theorie, maar zorgen wel dat we alle mogelijkheden uitleggen voor alle deelnemers. Je gaat ook alles meteen toepassen op je eigen Facebook pagina, want na elk stukje theorie voorzien we implementatie of oefeningen erop. Tegen het eind van de training zal je alle leerstof al eens toegepast hebben en zal je het zakelijke  gebruik van Facebook in de vingers hebben. Je gaat naar huis met een concrete Facebook planning.

Wat mag je verwachten?

  • Optimalisatie van de bedrijfspagina + implementatie
  • Content is king + oefeningen
  • Vergroot je bereik + toepassingen 
  • Planning opstellen
  • Meten is weten

 

Praktisch

We beperken de groep tot maximum 12 personen om je de kans te bieden om je vragen te stellen en toch zo persoonlijk mogelijk te werken. De opleiding gaat door vanaf 4 deelnemers.
(Voorlopig beperken we de groep tot 7 personen omwille van de social distancing.)

Er worden 2 coffee breaks voorzien en een lunch.

WANNEER
22 september 2020 9u-17u

WAAR
APeXPRO
Schorrelaan 2 bus 1
2660 Antwerpen

De meeting room werd hier volledig coronaproof gemaakt met de nodige afstand en plexischermen tussen de verschillende werkplekken zodat we niet de ganse dag mondmaskers hoeven te dragen.

PRIJS
249 € pp excl. BTW (incl. 8u opleiding, coffee breaks, lunch en de syllabus)
Early Bird tarief: 199€ pp excl. BTW tot 31/8

 

Liever inschrijven voor een open training?

“Karine is er in geslaagd om ons op een korte tijd inzichten bij te brengen waar we zelf mee aan de slag kunnen. De wisselwerking loopt vlot en to the point. Onze sector was voor haar nieuw maar dat is uiteindelijk geen probleem gebleken, integendeel. Op gebied van SEO en social media is zij heel sterk. Beter een paar uur advies betalen dan dagen verspillen met ingewikkelde cursussen en boeken!”

Serge Wielandts

Zaakvoerder, Volvo Van Kasteren

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.