Opleiding Netwerken

Haal meer uit je netwerking

Waarom een opleiding netwerken

In de huidige maatschappij is het net zo belangrijk “wie je kent” als “wat je kent”. En daar is netwerken het uitgelezen instrument voor. Wij bouwden via netwerking een zeer breed zakelijk en sociaal netwerk uit. Bijna alle nieuwe klanten vinden ons via netwerking of via mond-aan-mond reclame, waarbij dat laatste sterk bevorderd wordt door het netwerken.
Daarnaast biedt het ook een grote meerwaarde naar onze klanten toe, die we mee laten genieten van ons uitgebreide netwerk. 

Netwerken is het nieuwe “sales”… maar dan wel anders. En daar zondigen helaas vele nieuwe netwerkers tegen. Netwerken is in tegenstelling tot sales geen snel gewin. Het is zaaien, en zaaien en zaaien… en dan pas oogsten.
Dankzij netwerken kan je heel wat stappen in je sales & marketing funnel overslaan.
ALS je het volgens de regels der kunst doet.

Wat komt er aan bod in zo’n netwerktraining?

  • Waarom moet je gaan netwerken
  • Hoe pak je het aan
  • Hoe meer halen uit je netwerking
  • Waar ga je best netwerken
  • Jouw actieplan

Voor wie is deze netwerkopleiding?

Deze opleiding “Haal meer uit je netwerking” is gemaakt voor ondernemers, freelancers en sales mensen. De opleiding is bijzonder hands on en zelfs mensen die regelmatig gaan netwerken zullen er nuttige tips en tricks van opsteken.

Deze opleiding geven we één-op-één of aan een kleine groep mensen van het zelfde bedrijf als “op maat training”, of aan groepen tot 15 deelnemers als open training in onderaanneming zoals we voor Freelance Network gedaan hebben.

Een netwerktraining op maat duurt 3u en kost 269€. Nu ook online via Zoom. Hierop geldt 20% lanceringskorting, dus deze “op maat opleiding” komt op 215.2€.
Een incompany netwerktraining duurt 4u en die komt op 499€. Max 15 deelnemers.

Interesse in deze opleiding?

Boek Costimulus voor een lezing

Costimulus verzorgt ook lezingen over netwerken op… jawel netwerken zoals business clubs, vakverenigingen, enz. Die lezingen passen we in tijdsduur aan aan de wensen van de klant.

“Ik ben zeer tevreden dat ik de opleiding netwerken heb gevolgd waardoor ik reeds zeer interessante mensen heb leren kennen. Ik kijk nu reeds uit naar de volgende netwerkmeeting.”

Hans Van den Broeck

Bouwkundig expert

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.