Costimulus https://costimulus.be Stimuleert uw commerciële groei Wed, 11 Mar 2020 11:00:53 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3.2 https://costimulus.be/wp-content/uploads/2019/01/favicon-150x150.png Costimulus https://costimulus.be 32 32 Stel doelstellingen https://costimulus.be/tips/vlog/doelstellingen-van-uw-commercieel-beleid/ Fri, 01 Mar 2019 12:49:37 +0000 https://costimulus.be/?p=928 Zonder concrete doelstellingen is uw commercieel beleid als een kip zonder kop, uw plik plok acties leiden tot weinig of niets.

Het bericht Stel doelstellingen verscheen eerst op Costimulus.

]]>

Zonder concrete doelstellingen is uw commercieel beleid als een kip zonder kop, uw plik plok acties leiden tot weinig of niets. Hoe kom je tot concrete doelstellingen waarop je je commerciële acties kan gaan afstemmen?

Interessant artikel? Deel het dan!

Het bericht Stel doelstellingen verscheen eerst op Costimulus.

]]>
Denk in doelgroepen https://costimulus.be/tips/vlog/denk-in-doelgroepen/ Wed, 20 Nov 2019 16:20:51 +0000 https://costimulus.be/?p=1701 "De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Leer denken in doelgroepen.

Het bericht Denk in doelgroepen verscheen eerst op Costimulus.

]]>

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Leer denken in doelgroepen.

Interessant artikel? Deel het dan!

Het bericht Denk in doelgroepen verscheen eerst op Costimulus.

]]>
Vertel een verhaal! https://costimulus.be/tips/vlog/vertel-een-verhaal/ Wed, 20 Nov 2019 16:47:17 +0000 https://costimulus.be/?p=1755 Uw verhaal blijft veel beter plakken bij uw potentiële klanten dan een opsomming van uw producten of diensten.

Het bericht Vertel een verhaal! verscheen eerst op Costimulus.

]]>

Uw verhaal blijft veel beter plakken bij uw potentiële klanten dan een opsomming van uw producten of diensten.

Interessant artikel? Deel het dan!

Het bericht Vertel een verhaal! verscheen eerst op Costimulus.

]]>
Antwerps Business Event https://costimulus.be/event/antwerp-netwerkmeetings/ Wed, 20 Nov 2019 17:48:55 +0000 https://costimulus.be/?p=1798 12/03/2020 | Kinepolis| Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen

#ABE20 is de 4de editie van een beurs voor zelfstandigen, freelancers en KMO’s met diverse doorlopende netwerkmogelijkheden. De sfeer is er gezellig, er valt veel te beleven en vooral veel te leren kennen.

Het bericht Antwerps Business Event verscheen eerst op Costimulus.

]]>

Antwerps Business Event

#ABE20 is de 4de editie van een beurs voor zelfstandigen, freelancers en KMO’s met diverse doorlopende netwerkmogelijkheden. De sfeer is er gezellig, er valt veel te beleven en vooral veel te leren kennen.

 • je zal de standen van onze meer dan 50 standhouders kunnen bezoeken
 • je zal diverse gastsprekers kunnen volgen over heel uiteenlopende onderwerpen
 • je zal kunnen kennismaken met zeer veel ondernemers op verschillende manieren

Costimulus is fiere partner van deze beurs en voor het 4de jaar op rij ook standhouder.
Kom jij ons een bezoekje brengen? We doen je daar een “offer you can’t refuse!

WAAR?
#ABE20 vindt opnieuw plaats in de Hollywood-zaal van bioscoopcomplex Kinepolis Antwerpen. Het adres van Kinepolis is Groenendaallaan 394 te 2030 Antwerpen. 

De ingang van de zaal is via de glazen deuren aan de zijkant van het gebouw, vanwaar u zicht heeft op Decathlon.
Voor het beursgebouw is veel parkeergelegenheid, volledig gratis, de hele dag door.

WANNEER?

ABE20 gaat door op DONDERDAG 12 maart 2020 in Kinepolis.
De beurs opent voor bezoekers om 10u00 en eindigt om 16u00.

 

Praktisch

12/03/2020
10:00 – 16:00

Kinepolis
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen

 

Interessant event? Deel het dan!

Het bericht Antwerps Business Event verscheen eerst op Costimulus.

]]>
Antwerp Netwerkmeeting 3 april 2020 https://costimulus.be/event/antwerp-netwerkmeeting-2/ Wed, 20 Nov 2019 18:18:53 +0000 https://costimulus.be/?p=1834 03/04/2020 | Hoofdzetel ING | Lange Gasthuisstraat 20, Antwerpen

Antwerp Netwerkmeetings is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers groot of klein, starter of ervaren. Het is geen club, dus je hoeft geen lid te zijn, enkel inschrijven via de website is wel verplicht.

Het bericht Antwerp Netwerkmeeting 3 april 2020 verscheen eerst op Costimulus.

]]>

Antwerp Netwerkmeeting

Antwerp Netwerkmeetings is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers groot of klein, starter of ervaren. Het is geen club, dus je hoeft geen lid te zijn, enkel inschrijven via de website is wel verplicht.

De bijeenkomsten vinden plaats in de hoofdzetel van ING in de Lange Gasthuisstraat 20, 2000 Antwerpen op de 2e vrijdag van de maand.
Voor € 15 krijg je onbeperkt zoet en gezond ontbijt, warme en koude dranken en kan je naar hartenlust interessante ideeën uitwisselen met een 40-tal ondernemende zakenlui.

De sfeer is aangenaam en informeel, men komt meteen ter zake, kennismaken gaat erg gemakkelijk want iedereen komt met hetzelfde doel: NETWERKEN. Daarnaast wordt het netwerken extra gefaciliteerd door de 3 organisatoren die pro-actief ondernemers in contact brengen met elkaar.

Sinds januari 2018 zijn ook de networkgames…  Je zal leuke en verrassende vormen van netwerken ontdekken waardoor je elkaar anders/ beter leert kennen.

Wil je ook eens komen proeven?

Dat kan: inschrijven (VERPLICHT) voor een meeting doe je steeds op deze pagina: https://antwerp-netwerkmeetings.be/Inschrijven

Inschrijven kan tot 24u op voorhand en kost € 15 – ter plaatse te voldoen. (10 -beurtenkaarten verkrijgbaar aan € 120 via factuur)

Praktisch

03/04/2020
08:30 – 10:30

Hoofdzetel ING
Lange Gasthuisstraat 20
2000 Antwerpen
België

 

Interessant event? Deel het dan!

Het bericht Antwerp Netwerkmeeting 3 april 2020 verscheen eerst op Costimulus.

]]>
NATIVE ADVERTISING https://costimulus.be/kennisbank/native-advertising/ Tue, 10 Mar 2020 09:44:47 +0000 https://costimulus.be/?p=2339 Het bericht NATIVE ADVERTISING verscheen eerst op Costimulus.

]]>

Native advertising is een vorm van (online) adverteren waarbij de advertenties naadloos opgaan in de omgeving. Ze liggen bijvoorbeeld qua design, maar ook qua look en feel op een lijn met de gewone content op een website. Daarnaast is het ook nog eens content die makkelijk gedeeld kan worden. Hiermee zijn de advertenties veel effectiever dan bijvoorbeeld banner ads op websites: native ads worden gemiddeld zo’n 52% vaker bekeken.

Dit komt doordat de content van native advertenties niet lijkt op die van een reclame. Hiermee betekent het ook  meteen meer werk voor de uitgever, degene bij wie de advertentie geplaatst wordt. De content moet namelijk voor elke advertentie opnieuw gemaakt worden zoals je dat normaal gesproken ook zou doen voor “gewone” content. Een voorbeeld van native marketing is dan ook een advertorial, zolang die niet teveel laat doorschemeren dat het om gesponsorde content gaat maar echt de mening of ervaring van de uitgever naar voren laat komen.

Verwacht wordt dat native marketing een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de online marketing. Het zijn immers advertenties die door de lezer niet als vervelend worden ervaren en die meeliften op de geloofwaardigheid van het medium waarop de reclame wordt getoond.

Terug naar de kennisbank >>

Het bericht NATIVE ADVERTISING verscheen eerst op Costimulus.

]]>
ADVERTORIAL https://costimulus.be/kennisbank/advertorial/ Fri, 11 Jan 2019 19:04:21 +0000 https://costimulus.be/?p=301 Het bericht ADVERTORIAL verscheen eerst op Costimulus.

]]>

Een advertorial is een advertentie die eruitziet als een redactioneel stuk. Advertorials worden gebruikt in papieren kranten, maar ook op de websites van die kranten en zelfs op blogs. Boven een advertorial moet duidelijk ‘advertorial’ staan. Zo is het voor lezers duidelijk dat ze te maken hebben met content die van een bedrijf afkomstig is, en niet van de redactie.

Terug naar de kennisbank >>

Het bericht ADVERTORIAL verscheen eerst op Costimulus.

]]>
AIDA-MODEL https://costimulus.be/kennisbank/aida-model/ Sun, 08 Mar 2020 17:52:29 +0000 https://costimulus.be/?p=2298 Het bericht AIDA-MODEL verscheen eerst op Costimulus.

]]>

Dit is een marketingmodel met vier fases, waarin je je doelgroep aanspoort tot actie. Het gaat om de volgende stappen: Attention, Interest, Desire en Action. Het is een ideaal model om te gebruiken voor het strategische beleid van jouw bedrijf. In de eerste stap van het model wordt er aandacht getrokken middels een bepaalde boodschap aan jouw doelgroep. In de tweede fase moet je de interesse van jouw doelgroep wekken, en bij ‘desire’ doe je er alles aan om je doelgroep te laten verlangen naar jouw product of dienst. Tot slot zorg je er in de laatste fase voordat je doelgroep daadwerkelijk een actie uitvoert.

 

Het bericht AIDA-MODEL verscheen eerst op Costimulus.

]]>
BACKLINK https://costimulus.be/kennisbank/backlink/ Sun, 08 Mar 2020 17:46:06 +0000 https://costimulus.be/?p=2292 Het bericht BACKLINK verscheen eerst op Costimulus.

]]>

Een backlink is een link op een andere website die verwijst naar jouw pagina. Ze kunnen van andere websites komen, maar bijvoorbeeld ook van blog- of nieuwsartikelen. Hoe meer (natuurlijke!) backlinks je krijgt, hoe sneller en beter je wordt gevonden door bezoekers en zoekmachines. Een backlink is meer waard als hij komt van een pagina die voor jouw dienst/product erg relevant is. Als een backlink van een website komt die absoluut niets te maken heeft met het jouwe, zal deze minder waardevol voor je zijn.

   

  Het bericht BACKLINK verscheen eerst op Costimulus.

  ]]>
  CUSTOMER JOURNEY https://costimulus.be/kennisbank/customer-journey/ Sun, 08 Mar 2020 17:48:56 +0000 https://costimulus.be/?p=2295 Het bericht CUSTOMER JOURNEY verscheen eerst op Costimulus.

  ]]>

  De term customer journey slaat letterlijk op de reis die een klant aflegt op weg naar het afnemen van een product of dienst. Dit begint bijvoorbeeld met de oriëntatie, waar je op een gepast moment al op moet inspelen. De customer journey speelt een steeds grotere rol in contentstrategieën. Steeds meer bedrijven zien de waarde van het bieden van kwalitatieve content op het juiste moment in de customer journey. Ook je website moet goed in orde zijn en inspelen op de fases die je (potentiële) klant doorloopt.

    

   Het bericht CUSTOMER JOURNEY verscheen eerst op Costimulus.

   ]]>