Social Media Opleidingen

Wij bieden 2 soorten Social Media Trainingen: “Trainingen op maat” en “Open Trainingen”.

SOCIAL MEDIA OPLEIDING OP MAAT

In de “Training op maat” gaan we concreet in op jouw Social Media. Je hebt de tijd om honderduit te vragen, want we zijn er helemaal alleen voor jou. We kunnen samen meteen alles instellen zoals het hoort. Ik kan je heel tips & tricks geven gericht jouw business tot en met een ingevulde social media planning voor de komende periode. 

Een social media opleiding op maat is ideaal voor wie weinig tijd heeft en een intensieve opleiding wil op de zelf gekozen datum.
Of voor mensen die weinig of geen ervaring hebben en op hun eigen tempo willen leren. In dat laatste geval gaan we zo ver als we komen op 4u maar dat zal niet tot en met een ingevulde planning zijn.

OPEN TRAININGEN SOCIAL MEDIA

De Open Trainingen gaan door in kleine groepjes van maximaal 12 personen, omdat het zeer interactieve trainingen zijn. In deze Open training gaan we heel hands-on te werk. Je brengt je laptop mee zodat je meteen op jouw eigen toestel in jouw social media alles kan meedoen wat ik toon.
We hebben ervoor gekozen om voor de open training meer tijd te voorzien zodat je ook zeker al je vragen kan stellen. We zorgen ervoor dat we voor iedereen alle mogelijkheden belichten en concrete voorbeelden geven. En we lassen vrij veel oefeningen in, zodat je echt alles in de vingers krijgt zonder moeite.

Dit is een goedkope oplossing voor wie een grondige opleiding wil doorspekt met oefeningen, zodat het geleerde echt verworven is tegen dat je terug naar huis keert.

Aarzel niet langer, boek nu jouw opleiding naar keuze. 

Facebook Opleiding

Op maat: 4 uur – 399 euro
Open: 8u – 249 euro

Instagram Opleiding

Op maat: 3u – 299 euro

 

Linkedin Opleiding

Op maat: 4 uur – 399 euro
Open: 8u – 249 euro

“Samen met Karine hebben wij onze marketing onder de loep genomen. Daaruit voortvloeiend een marketingplan opgesteld, evenals een plan van aanpak, een sociale media planning én bijhorende opleiding, enz.. Fantastisch! Karine is écht iemand met kennis van de marketingmarkt en niet iemand die blablabla verkondigt. Daarbovenop volgt Karine ons ook op zodat we actie ondernemen. Zeer verhelderend. Dankjewel topdame! “

Ariadne Wils

Zaakvoerder, De Draad van Ariadne

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is uw commercieel beleid als een kip zonder kop, uw plik plok acties leiden tot weinig of niets.

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Leer denken in doelgroepen.

Vertel een verhaal!

Uw verhaal blijft veel beter plakken bij uw potentiële klanten dan een opsomming van uw producten of diensten.