“Ik had echter absoluut geen ervaring in de sales wereld. Onze General Manager stelde mij voor aan Karine en zei dat zij mij zou opleiden en echt van nul af aan beginnen.
De eerste trainingsessies waren nog wat onwennig, omdat het voor mij helemaal iets anders was. Maar Karine begreep dit helemaal en heeft mij met heel veel geduld begeleid.
Al snel werd mij duidelijk dat Karine tonnen ervaring heeft en deze met veel plezier verspreid.
Uiteraard doet zij niet al het werk, maar laat je zelf met de oplossing komen. Dit is ook iets wat ik zo goed aan haar vindt! Eerst laat ze je doen en observeert enkel, daarna volgt haar feedback, ze geeft je niet meteen de juiste oplossing, maar zij zorgt er voor dat je er helemaal zelf op komt.
Vandaag voel ik mij echt op mijn plaats in mijn nieuwe functie. ik kan jullie met zekerheid zeggen dat dit deels door Karine komt. Zij heeft echt plezier in haar werk en dit werkt heel aanstekelijk!”

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.