“Toen wij  het Congrescentrum De Pitte opgestart hebben heeft Karine van Costimulus met zelden geziene gedrevenheid en een totale inzet ons ingewijd in de voor ons tot op dat ogenblik ongekende wereld van de Sales en Marketing. Met haar gekende enthousiaste werden we korte tijd vertrouwd gemaakt met de terminologie hieromtrent en maakte ze samen met ons het marketingplan op. Daarin werd al snel duidelijk dat we nog een hele weg te gaan  hadden. Dank zij haar niet aflatende betrokkenheid, het correct nakomen van afspraken en deadlines, het bijstaan met raad en daad zijn wij nu klaar om uit de startblokken te schieten. Er wacht ons nu nog een korte, maar zonder twijfel dynamische sales opleiding , die ons en daar zijn we van overtuigd, tot een groter klantenbestand zal leiden!!!”

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.