Wat klanten over ons vertellen

Xenia Böhrer

“Ik had echter absoluut geen ervaring in de sales wereld. Onze General Manager stelde mij voor aan Karine en zei dat zij mij zou opleiden en echt van nul af aan beginnen.
De eerste trainingsessies waren nog wat onwennig, omdat het voor mij helemaal iets anders was. Maar Karine begreep dit helemaal en heeft mij met heel veel geduld begeleid.
Al snel werd mij duidelijk dat Karine tonnen ervaring heeft en deze met veel plezier verspreid.
Uiteraard doet zij niet al het werk, maar laat je zelf met de oplossing komen. Dit is ook iets wat ik zo goed aan haar vindt! Eerst laat ze je doen en observeert enkel, daarna volgt haar feedback, ze geeft je niet meteen de juiste oplossing, maar zij zorgt er voor dat je er helemaal zelf op komt.
Vandaag voel ik mij echt op mijn plaats in mijn nieuwe functie. ik kan jullie met zekerheid zeggen dat dit deels door Karine komt. Zij heeft echt plezier in haar werk en dit werkt heel aanstekelijk!”

Xenia Böhrer
Banquet Sales & Reservations
Lindner Hotel & City Lounge
Sales Training

Carl Vande Vyvere

“Ik had zelf slechts weinig ervaring met marketing en kon dus dure woorden van haar concullega’s niet volgen. Karine daarentegen legt het helder en duidelijk uit na eerst uitgebreid de tijd te nemen om jouw verhaal/ situatie te horen.

Via KMO Portefeuille was het dan ook nog een betaalbare investering voor mij als jonge ondernemer.

Marketingplan opstellen, allemaal goed en wel, maar de uitvoering ervan kon eveneens ondersteuning gebruiken. Ook hier kan je zonder twijfel rekenen op Karine haar professioneel advies. De persoonlijke opvolging en coaching die ze toepast, zorgen voor een boost op vlak van ondernemen door een nieuwe visie op verkoop.”

Carl Vande Vyvere
Zaakvoerder
Souvavy Natuursteen
Marketing Plan

Ariadne Wils

“Samen met Karine hebben wij onze marketing onder de loep genomen. Daaruit voortvloeiend een marketingplan opgesteld, evenals een plan van aanpak, een sociale media planning én bijhorende opleiding, enz.. Fantastisch! Karine is écht iemand met kennis van de marketingmarkt en niet iemand die blablabla verkondigd. Daarbovenop volgt Karine ons ook op zodat we actie ondernemen. Zeer verhelderend. Dankjewel topdame!”

Ariadne Wils
Zaakvoerder
De Draad van Ariadne
Marketing Plan

Hans Van den Broeck

“Ik ben zeer tevreden dat ik de opleiding netwerken heb gevolgd waardoor ik reeds zeer interessante mensen heb leren kennen. Ik kijk nu reeds uit naar de volgende netwerkmeeting.”

Hans Van den Broeck
Bouwkundig expert
Netwerk Training

Sophie Neefs

“Ik heb Karine leren kennen als een toegewijde en enthousiaste persoon met tonnen ervaring. Ze laat je nadenken over je manier van werken en geeft je volop nieuwe inzichten. Na haar 2-daagse intensieve, leerrijke training vol tips en tricks, kon ik met vertrouwen aan mijn nieuwe functie beginnen!”

Sales Training

Gui Boven

“Karine zet je met haar no-nonsense aanpak weer met de voetjes op de grond. Ze spoort je aan het werk zodat je werk maakt van een marketingplan met haalbare mijlpalen. Ze leeft zich in jouw missie, toets haar beeld af en helpt je zo vooruit in het verhelderen van hetgeen waarvoor je met je bedrijf wil staan.”

Gui Boven
Organisatie-architect

Anja Palmaerts

“Karine is een enthousiaste ondernemer en netwerker. Ze stimuleert je en port je zodanig dat nieuwe, frisse ideeën en opportuniteiten ontstaan. Haar advies is goud waard.”

Anja Palmaerts
Zaakvoerder
Apexpro

Daniel Corten

“De grondige, methodische aanpak van Karine was voor mij de aanleiding om na te denken over hoe ik nieuwe klanten verwerf. Dat leidde al tot nieuwe inzichten. Dank zij het marketingplan datz ij vervolgens voor mij heeft opgesteld, kan ik mijn klantenwervingnu op een veel systematischere wijze verzorgen.”

Daniel Corten
Architect
Marketing Plan

Diane De Rovere

“Toen wij  het Congrescentrum De Pitte opgestart hebben heeft Karine van Costimulus met zelden geziene gedrevenheid en een totale inzet ons ingewijd in de voor ons tot op dat ogenblik ongekende wereld van de Sales en Marketing. Met haar gekende enthousiaste werden we korte tijd vertrouwd gemaakt met de terminologie hieromtrent en maakte ze samen met ons het marketingplan op. Daarin werd al snel duidelijk dat we nog een hele weg te gaan  hadden. Dank zij haar niet aflatende betrokkenheid, het correct nakomen van afspraken en deadlines, het bijstaan met raad en daad zijn wij nu klaar om uit de startblokken te schieten. Er wacht ons nu nog een korte, maar zonder twijfel dynamische sales opleiding , die ons en daar zijn we van overtuigd, tot een groter klantenbestand zal leiden!!!”

Diane De Rovere
Congrescentrum De Pitte, PRD De Schorre

Bieke Wolff

“Karine is een zeer ervaren sales expert en weet haar kennis goed over te brengen op anderen. Tijdens haar tweedaagse sales training heeft ze in snel maar duidelijke tempo alle ins en outs met ons gedeeld. Haar manier van training geven zorgt voor interactieve en leerzamme sessies. Door haar persoonlijke aanpak weet ze je zelfvertrouwen te geven en te enthousiasmeren.”

Bieke Wolff
Junior Sales Executive (trainee)
Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen
Sales Training

Serge Wielandts

“Karine is er in geslaagd om ons op een korte tijd inzichten bij te brengen waar we zelf mee aan de slag kunnen. De wisselwerking loopt vlot en to the point. Onze sector was voor haar nieuw maar dat is uiteindelijk geen probleem gebleken, integendeel. Op gebied van SEO en social media is zij heel sterk. Beter een paar uur advies betalen dan dagen verspillen met ingewikkelde cursussen en boeken !”

Serge Wielandts
Zaakvoerder
VOLVO Van Kasteren
Marketing Plan, Social Media Training

Michel Albertz

“Karine is een ongelooflijk gedreven onderneemster met een enorme flair voor marketing. Haar uitgebreid netwerk en vooral haar grondige kennis van de marketingmarkt maakt van haar de ideale partner voor het begeleiden van een marketingcampagne en/of het uitwerken van een volledig marketingplan. Maar bij Karine stopt het niet bij het afgeven van een document. Zij volgt haar klanten één voor één op en zet hen aan tot actie. Karine, dé marketing-madame, gij zijt een topper! Bedankt voor alles!”

Michel Albertz
Managing Director
Adrivo
Commercieel Klankbord, Marketing Plan, Social Media Beheer

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.