Antwerp Netwerkmeeting 19 april 2024

Antwerp Netwerkmeeting

Antwerp Netwerkmeetings is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers groot of klein, starter of ervaren. Het is geen club, dus je hoeft geen lid te zijn, enkel inschrijven via de website is wel verplicht.

De bijeenkomsten vinden meestal plaats de 2e vrijdag van de maand. De locatie wisselt elke keer en delen we je mee van zodra deze vast staat.
Je kan naar hartenlust interessante ideeën uitwisselen met een 40-tal ondernemende zakenlui onder het genot van een lekker ontbijt. 
Het afgelopen jaar zijn we bijzonder verwend door locaties die ons uitgebreid (hotel)ontbijt gratis aanboden. Indien dat het geval is, rekenen wij van Antwerp Netwerkmeetings ook niets aan voor onze organisatie en kan je helemaal GRATIS en voor niets komen deelnemen.

De sfeer is aangenaam en informeel, men komt meteen ter zake, kennismaken gaat erg gemakkelijk want iedereen komt met hetzelfde doel: NETWERKEN. Daarnaast wordt het netwerken extra gefaciliteerd door de 3 organisatoren die pro-actief ondernemers in contact brengen met elkaar.

Sinds 2018 zijn er ook de networkgames…  Je zal leuke en verrassende vormen van netwerken ontdekken waardoor je elkaar anders/ beter leert kennen.

Wil je ook eens komen proeven?

Dat kan: inschrijven (VERPLICHT) voor een meeting doe je steeds op deze pagina: https://antwerp-netwerkmeetings.be/Inschrijven

Praktisch

19/04/2024
08:30 – 10:30

T.b.a.

 

Interessant event? Deel het dan!

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Bekijk in onze vlog hoe je leert denken in doelgroepen.

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is je commercieel beleid als een kip zonder kop. Plik plok acties zullen weinig of geen effect hebben. In deze vlog vertellen we je hoe je te werk kan gaan om jaarlijkse doelen te stellen.