Social Media Training
Social Media, tja...
Iedereen kent het, maar u vraagt zich misschien af of het echt nuttig is voor uw zaak? Het antwoord is volmondig JA!
Waarom koopt een (potentiële) klant bij u en niet bij een concurrent? Juist, omdat hij voor u kiest. En waarom verkiest hij u? Omdat hij denkt dat hij u kent, omdat hij u graag mag en omdat hij u vertrouwt. Dit hele "know-like-trust-proces" gebeurt tegenwoordig online, daarvoor wacht de consument niet meer tot er een eerste sales contact is geweest. Eigenlijk heeft de consument al beslist of hij u graag mag en vertrouwt, nog voor het eerste contact met u er is geweest! En hij zal beslissen of dat sales contact met u er zal komen of niet... Mis die opportuniteit dus niet en zorg voor een professionele aanwezigheid op de voor u relevante Social Media.

Om u te helpen bieden wij 2 soorten Social Media Trainingen: "Trainingen op maat" en "Open Trainingen".

SOCIAL MEDIA TRAINING OP MAAT

In de Training op maat gaan we in concreet in op uw Social Media. U heeft de tijd om honderduit te vragen, want ik ben er helemaal alleen voor u. We kunnen samen meteen alles instellen zoals het hoort. Ik kan u heel gerichte tips & tricks geven i.v.m. uw business tot en met een ingevulde planning voor de komende periode. Hierna wordt het een makkie om zelf uw Social Media te onderhouden. Deze Training op maat kan ook in kleine groep indien u verschillende medewerkers heeft die uw Social Media gaan onderhouden. Het is een vaste prijs, ongeacht hoeveel collega's u laat deelnemen.
Aarzel niet langer, contacteer ons voor een offerte.


OPEN TRAININGEN SOCIAL MEDIA

De Open Trainingen gaan door in kleine groepjes van maximaal 10 personen, omdat het zeer interactieve trainingen zijn. In deze Open training gaan we heel hands-on te werk. U mag uw laptop meebrengen zodat u meteen in uw Social Media kan volgen wat ik u vooraan toon. 

Open Trainingen voor Ondernemers komen eraan. Data volgen kortelings.
Heeft u interesse? Laat het ons alvast weten, zo krijgt u inspraak in de planning!


Volg ons op het kanaal dat u verkiest: