Getuigenissen
Adrivo - Marketing plan, Social Media Beheer en commercieel klankbord

Karine is een ongelooflijk gedreven onderneemster met een enorme flair voor marketing. Haar uitgebreid netwerk en vooral haar grondige kennis van de marketingmarkt maakt van haar de ideale partner voor het begeleiden van een marketingcampagne en/of het uitwerken van een volledig marketingplan. Maar bij Karine stopt het niet bij het afgeven van een document. Zij volgt haar klanten één voor één op en zet hen aan tot actie. Karine, dé marketing-madame, gij zijt een topper! Bedankt voor alles!
Michel Albertz, Managing Director
2016
VOLVO Van Kasteren - Marketing Plan en Social Media Training

Karine is er in geslaagd om ons op een korte tijd inzichten bij te brengen waar we zelf mee aan de slag kunnen. De wisselwerking loopt vlot en to the point. Onze sector was voor haar nieuw maar dat is uiteindelijk geen probleem gebleken, integendeel. Op gebied van SEO en social media is zij heel sterk. Beter een paar uur advies betalen dan dagen verspillen met ingewikkelde cursussen en boeken ! 
Serge Wielandts, Zaakvoerder
2016

Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen - Sales Training

Karine is een zeer ervaren sales expert en weet haar kennis goed over te brengen op anderen. Tijdens haar tweedaagse sales training heeft ze in snel maar duidelijke tempo alle ins en outs met ons gedeeld. Haar manier van training geven zorgt voor interactieve en leerzamme sessies. Door haar persoonlijke aanpak weet ze je zelfvertrouwen te geven en te enthousiasmeren. 
Bieke Wolff, Junior Sales Executive (trainee)
2015

Volg ons op het kanaal dat u verkiest: