Linkedin opleiding

LinkedIn training op maat

Dit is een training on the spot, d.w.z. dat we meteen met jouw LinkedIn pagina aan de slag gaan. We houden de theorie zo beperkt mogelijk en we passen meteen alles concreet toe.

Tegen het eind van de training zijn jouw eigen LinkedIn profiel en je bedrijfspagina exemplarisch en zal je het zakelijke  gebruik van LinkedIn in de vingers hebben. Aangezien dit een privé-training is, kan je honderd-uit vragen want wij zijn er helemaal alleen voor jou. Jij bepaalt ook hoe snel we gaan, we gaan op jouw tempo. Maar daarmee bepaal je natuurlijk ook tot welk niveau van expertise we geraken. Wens je bijkomend samen te oefenen, dat kan altijd, aan uurtarief van 85€/u.

Voorzie een laptop of desktop want bepaalde functionaliteiten heb je niet op mobile devices. Daarom raden we aan om een laptop of desktop te gebruiken om je LinkedIn te beheren.

Deze training kunnen we perfect ONLINE geven via Zoom. Tijdelijk geldt daar de lanceringskorting op van 20%. Hiervoor heb je een laptop of desktop nodig met camera en een goede internet verbinding.

 

Wat mag je verwachten?

 • Optimalisatie van je eigen profiel
 • Optimalisatie van de bedrijfspagina
 • Zakelijke inhoud + bronnen
 • Vergroot je bereik
 • Planning 
 • Meten is weten

 

Praktisch

WANNEER
Stel maar een datum voor en als we nog vrij zijn, prikken we die meteen.

WAAR
De opleiding kan doorgaan bij jou of bij ons of ONLINE (via Zoom).

PRIJS
399 € excl. BTW (incl. 4u opleiding, de syllabus en één maand opvolging).

Op de online opleiding geven we een lanceringskorting van 20% dus die komt nu op €319.2 excl. BTW (incl. 4u opleiding en de syllabus).

 

 

Ontdek nu wat LinkedIn kan betekenen voor jou

Open LinkedIn training

Voor de open training bieden wij een “doe-dagcursus”. We beperken de theorie, maar zorgen wel dat we zoveel mogelijk uitleggen voor alle deelnemers. Je gaat ook alles meteen toepassen op je eigen LinkedIn pagina, want na elk stukje theorie voorzien we oefeningen of vragenrondes. Tegen het eind van de training zal je bijna alle leerstof al eens toegepast hebben en zal je het zakelijke  gebruik van LinkedIn in de vingers hebben. Je gaat naar huis met een concrete LinkedIn planning.

Wat mag je verwachten?

 • Optimalisatie van je eigen profiel + vragenronde
 • Optimalisatie van de bedrijfspagina + vragenronde
 • Zakelijke inhoud + bronnen
 • Vergroot je bereik + toepassingen 
 • Planning+ invulling van minstens een week
 • Meten is weten

Praktisch

We beperken de groep tot maximum 12 personen om je de kans te bieden om je vragen te stellen en toch zo persoonlijk mogelijk te werken. De opleiding gaat door vanaf 5 deelnemers.

Er worden 2 coffee breaks voorzien en een lunch.

WANNEER
Nieuwe data volgen.

WAAR
The Park Residence co-working space
Turnhoutsebaan 287/bus 12
2100 Antwerpen

of

APEXPRO
Schorrelaan 2 bus 1
2660 Antwerpen

PRIJS
249 € pp excl. BTW (incl. 8u opleiding, coffee breaks, lunch en de syllabus)

 

Ontdek nu wat LinkedIn kan betekenen voor jou

“Karine is er in geslaagd om ons op een korte tijd inzichten bij te brengen waar we zelf mee aan de slag kunnen. De wisselwerking loopt vlot en to the point. Onze sector was voor haar nieuw maar dat is uiteindelijk geen probleem gebleken, integendeel. Op gebied van SEO en social media is zij heel sterk. Beter een paar uur advies betalen dan dagen verspillen met ingewikkelde cursussen en boeken!”

Serge Wielandts

Zaakvoerder, Volvo Van Kasteren

+32 470 870 444
karine@costimulus.be

Onze recente berichten:

Stel doelstellingen

Zonder concrete doelstellingen is uw commercieel beleid als een kip zonder kop, uw plik plok acties leiden tot weinig of niets.

Denk in doelgroepen

“De klant” bestaat niet. Alles proberen verkopen aan iedereen zou wel eens kunnen uitdraaien op niets verkopen aan niemand. Leer denken in doelgroepen.

Vertel een verhaal!

Uw verhaal blijft veel beter plakken bij uw potentiële klanten dan een opsomming van uw producten of diensten.