Social Media

"Ga ik daar iets uithalen?" Herkenbaar? Het antwoord is JA! Je kan niet meer zonder. Het is gratis en het is een must! Je kan training volgen, of het uitbesteden. Maar iets moet je doen of je gaat deze opportuniteit missen.

Training nodig?

Marketing

U staat er vaak alleen voor met uw briljant idee... u ziet het licht, maar hoe gaat u dat nu ook nog vermarkten?

Kennismaken kost niets!

Verkoop

Heeft u sales training nodig, of hebt u graag een sales coach in de buurt in geval van moeilijke klant of prospect? Stelt u elk jaar een sales planning op die u naar succes leidt, of doet u zomaar wat?

Hulp nodig?
Welkom
Costimulus biedt u professionele sales & marketing hulp, zowel adviserend als uitvoerend, op uw maat, naar uw budget, binnen uw bereik.

U kan een beroep doen op Costimulus voor het hele traject van idee tot daadwerkelijke verkoop, maar evenzeer staan wij paraat om u bij één deeltje van dit traject te helpen. 

Wilt u een nieuwe bedrijfsunit of een nieuwe dienst in de markt zetten? 
Of vindt u dat de verkoop van een bestaand product of bestaand evenement beter kan? 

Costimulus denkt met u mee en werkt commerciële hulp op uw maat uit. Costimulus  neemt u bij de hand en loodst u doorheen de wirwar van Engels vakjargon dat sales & marketing vaak omsluiert, zodat u met kennis van zaken en een professionele rechterhand de juiste middelen kan inzetten om uw verkoop te stimuleren en de resultaten te meten.

Volg ons op het kanaal dat u verkiest: