Social Media Beheer

Heeft mijn bedrijf iets aan Social Media?
"Die Social Media is dat wel iets voor mij?" "Gaat het iets opbrengen?"

Dit zijn slechts 2 van de vele excuses waar ondernemers zich achter verschuilen... Het antwoord is een volmondig: JA!
U moet mee op deze trein. Of u gaat het missen. It's up to you!
Het is gratis en ja, het kan echt wel een essentiële bijdrage leveren aan uw naambekendheid.
Gaat u er meteen véél méér mee verkopen? Nee, niet rechtstreeks. Daar ben ik heel eerlijk in. Maar ik ben er wel van overtuigd dat u er naambekendheid mee kan winnen, uw imago uitbouwen en "top of mind" worden. En dat, dat is wel wat leidt tot meerverkoop!
Ik kan u leren om het zelf te doen via onze Social Media Trainingen. Maar soms kan het efficiënter zijn om het uit te besteden. Ik kan u tijd doen besparen en op die tijd verdient u wellicht 2x terug wat u mij betaalt! 

Social Media uitbesteden?
Om op een professionele manier uw Social Media te beheren, dien ik eerst meer te weten te komen over uw zaak. Aan de hand van een korte vragenlijst vertelt u mij wat ik moet weten. Dit deel is zeker zo belangrijk als het plaatsen van uw berichten zelf, want ik ga ze immers in uw naam plaatsen, dus u wil dat dat goed gebeurt. Met kennis van zaken.
In het begin zal er een intens overleg tussen ons nodig zijn, na een tijdje kan het overleg via wekelijkse mail of zo. Dan ken ik uw zaak en weet ik wat u wil. Dan kan ik vol gas vooruit, bouwen aan uw imago, uw klanten binden en nieuwe klanten verleiden om bij u te komen kopen.

"Wat kost het om mijn Social Media uit te besteden?", hoor ik u denken.
Het uitbesteden van uw social media bestaat uit 2 luiken: 
1/ opstart fee: die is afhankelijk van het aantal social media dat je wil inzetten, of de social media reeds bestaan of nog dienen aangemaakt te worden, in welke staat ze verkeren, en van de complexiteit van je core business en inwerkingstijd. Hier kunnen we pas na een kennismakingsgesprek en een korte analyse van uw social media een prijs op kleven.
2/ onderhoud: afhankelijk van aantal social media dat onderhouden dient te worden en hoe intensief u het wenst, maar neem bv dat u een facebook heeft en 1 ander medium bv LinkedIn dan, zitten we op 1u per week. En geloof me vrij dat is wellicht veel sneller dan wanneer u het zelf zou doen zoals het hoort. Ik heb nu eenmaal veel meer ervaring dan u, en -bijkomend voordeel- ik volg alle veranderingen op de voet. Zo kan u uitpakken met de nieuwste snufjes, zonder er zelf tijd in te steken.

Volg ons op het kanaal dat u verkiest: