Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Eens mijn eigen onderneming opgestart, heb ik de daad bij het woord gevoegd. Als zaakvoerder van Costimulus wil ik mijn verantwoordelijkheid nemen in onze maatschappij.
Om de balans in evenwicht te houden tussen dagdagelijks commercieel denken en doen en mijn sociaal engagement in onze samenleving, heb ik besloten de knowhow en ervaring van Costimulus ook ten dienste te stellen van een goed doel. Op deze manier wil ik op mijn bescheiden manier een steentje bijdragen aan een gelukkig(er) leven voor anderen, want ik geloof rotsvast dat iedereen het verschil kan maken. Ervaring heeft me geleerd dat zelfs een klein steentje, een klein gebaar, voor anderen een groot verschil kan maken. Daarom heb ik me sinds oktober 2012 geëngageerd als bestuurder bij ALTIJD VROUW
Geen clubje ijdeltuiten, mocht u dat denken, totaal niet. Het is een vzw die werd opgericht door 4 vrouwen die dagelijks omgang hadden met dames die kanker hebben (gehad). Zij hebben doorheen de jaren vastgesteld hoe deze "patiënten" opleven als ze terecht komen bij mensen die hen helpen om zichzelf weer mooi te vinden en daar kracht uit putten en verder vechten tegen die ziekte die inmiddels 1 op 4 vrouwen in België treft.
Vaak ook zijn ze beschaamd of reageert hun omgeving afwijzend als ze belang hechten aan hoe ze eruit zien, het is als het ware een taboe om er toch nog zo goed mogelijk uit te willen zien, vanaf het moment er kanker bij je wordt vastgesteld... Bizar op zijn minst gezegd volgens ons!
Vandaar de slogan : "Innerlijk en uiterlijk gaan onvoorwaardelijk samen, ook tijdens en na kanker". ALTIJD VROUW wil informeren (wat is het wellbeing aanbod voor dames met kanker), sensibiliseren (de omgeving, de medische wereld, iedereen: jouw uiterlijk blijft belangrijk) en ondersteunen (we doen aan fundraising om aan de dames met kanker een bon te schenken van 50€ voor een verwenmomentje bij de partners die ons steunen).

Geïnteresseerd ? Neem eens een kijkje op onze website, en verspreid onze boodschap mee aub! Of je kan ons ook volgen via onze facebook pagina.
Ik ben je er alvast dankbaar voor.

Volg ons op het kanaal dat u verkiest: